2016-08-02 17:22

2016-08-02 17:22

Man åtalas för flera brott

ARVIKA

En man i 20-årsåldern från Arvika åtalas nu för ringa narkotikabrott, rattfylleri och grov olovlig körning.

Det var i mitten på juni som mannen ska ha varit påverkad av cannabis. Samma dag ska han ha kört en bil påverkad. Mannen har tidigare lagförts för olovlig körning varför nu brottet betraktas som grovt.

Det var i mitten på juni som mannen ska ha varit påverkad av cannabis. Samma dag ska han ha kört en bil påverkad. Mannen har tidigare lagförts för olovlig körning varför nu brottet betraktas som grovt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.