2016-08-01 17:42

2016-08-01 17:42

Företag fick besök av tjuvar

GUNNARSKOG

Någon gång under helgen fick ett företag i Gunnarskog besök av tjuvar.

Någon eller några tog sig in i lokalerna genom att krossat en ruta till ett badrum. Det är oklart vad eller om något stulits. Det ska dock ha blivit viss skadegörelse i lokalen, bland annat ska en dörr ha blivit sönderslagen.

Polisen har gjort vissa spår vid brottsplatsen.

Någon eller några tog sig in i lokalerna genom att krossat en ruta till ett badrum. Det är oklart vad eller om något stulits. Det ska dock ha blivit viss skadegörelse i lokalen, bland annat ska en dörr ha blivit sönderslagen.

Polisen har gjort vissa spår vid brottsplatsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.