2016-07-19 12:14

2016-07-19 12:14

Dotter till trivselkväll

ARVIKA

Fredagens trivselkväll i stadsparken får finbesök.

Då gör nämligen Arvikaartisten Johanna Jansson, mer känd under artistnamnet Dotter, sitt enda framträdande på hemmaplan den här sommaren. Dotter slog igenom för några år sedan med låten My flower och har nyligen släppt singeln Creatures of the sun.

På fredagens trivselkväll medverkar också Arvika Nyheter, Anders Stävarby, Saxduon Joy, Anna Tunström, Rebecka Proba med flera.

Då gör nämligen Arvikaartisten Johanna Jansson, mer känd under artistnamnet Dotter, sitt enda framträdande på hemmaplan den här sommaren. Dotter slog igenom för några år sedan med låten My flower och har nyligen släppt singeln Creatures of the sun.

På fredagens trivselkväll medverkar också Arvika Nyheter, Anders Stävarby, Saxduon Joy, Anna Tunström, Rebecka Proba med flera.