2016-07-17 16:33

2016-07-17 16:33

Två anhållna för rån

ARVIKA

Det blev en stökig morgon för några de boende på Nygatan i Arvika på lördagen.

Polisen blev uppringd av personer som såg hur någon försökte ta sig in i ett trapphus på Nygatan. Man hade också sett hur personerna tidigare under morgonen försökt stjäla bilar: någon bil hade brytskador och en hade fått en fönsterruta krossad.

Polisen kom och kunde en kvinna gripas på plats. Efter ett tag fick polisen ett nytt samtal från boende i området om att en person blivit rånad på sina tillhörigheter. Polisen ryckte ut igen och kunde gripa kvinnans kumpan, en man som anhölls.

Polisen blev uppringd av personer som såg hur någon försökte ta sig in i ett trapphus på Nygatan. Man hade också sett hur personerna tidigare under morgonen försökt stjäla bilar: någon bil hade brytskador och en hade fått en fönsterruta krossad.

Polisen kom och kunde en kvinna gripas på plats. Efter ett tag fick polisen ett nytt samtal från boende i området om att en person blivit rånad på sina tillhörigheter. Polisen ryckte ut igen och kunde gripa kvinnans kumpan, en man som anhölls.