2016-07-14 16:32

2016-07-14 16:34

Bröt sig in – stal Lisa Larson-keramik

ARVIKA

Den 47-åriga kvinnan bröt sig in i en bostad i centrala Arvika tillsammans med några bekanta.

I bostaden stal de bland annat figurer av keramikern Lisa Larson, men också smycken och andra värdesaker. Nu åtalas kvinnan för grov stöld. Enligt åtalet var hon inte ensam när hon gjorde inbrottet, men vilka hennes medbrottslingar var har aldrig gått att reda ut.

I bostaden stal de bland annat figurer av keramikern Lisa Larson, men också smycken och andra värdesaker. Nu åtalas kvinnan för grov stöld. Enligt åtalet var hon inte ensam när hon gjorde inbrottet, men vilka hennes medbrottslingar var har aldrig gått att reda ut.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.