2016-06-22 06:00

2016-06-22 06:00

Dags för Sommarbilden

ARVIKA: Nu startar tävlingen

Under åtta veckor får AN-läsarna visa sina bästa sommarbilder från Västvärmland med start fredagen den 1 juli. De åtta veckosegrarna tävlar sedan om fina fotopriser. Varje vecka har ett speciellt bildtema och vi tar emot ett bidrag per person och tema.

I den första deltävlingen vill vi ha bilder på temat midsommar. Sedan följer vecka 2 Bad, vecka 3 Instagram, vecka 4 Djur och småkryp, vecka 5 Gammal och ung, vecka 6 Grill, vecka 7 I trädgården/parken, vecka 8 Musik.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2016 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 26 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2016. Vinnaren belönas med fina fotopriser.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till första etappen ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 28 juni. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 1 juli till den 19 augusti.

Fredagen den 26 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.

I den första deltävlingen vill vi ha bilder på temat midsommar. Sedan följer vecka 2 Bad, vecka 3 Instagram, vecka 4 Djur och småkryp, vecka 5 Gammal och ung, vecka 6 Grill, vecka 7 I trädgården/parken, vecka 8 Musik.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2016 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 26 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2016. Vinnaren belönas med fina fotopriser.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till första etappen ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 28 juni. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 1 juli till den 19 augusti.

Fredagen den 26 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.