2016-06-21 16:23

2016-06-21 16:23

Till sjukhus efter masstryk

ARVIKA

I lördags kväll tog sig en 22-årig man till akuten på Arvika sjukhus efter att ha blivit illa slagen.

Skadorna var så pass svåra att den unge mannen tvingades stanna kvar över natten. Han har nu polisanmält händelsen. Han säger att han befann sig på Järnvägsgatan när han blev överfallen av ett gäng på så många som ett tiotal killar. Han kan inte peka ut någon men tror att åtminstone en av dem använde knogjärn.

Skadorna var så pass svåra att den unge mannen tvingades stanna kvar över natten. Han har nu polisanmält händelsen. Han säger att han befann sig på Järnvägsgatan när han blev överfallen av ett gäng på så många som ett tiotal killar. Han kan inte peka ut någon men tror att åtminstone en av dem använde knogjärn.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.