2016-06-19 17:11

2016-06-20 07:21

Dockteater lockade många till stadsparken

ARVIKA: Barnen delaktiga

Under eftermiddagen i fredags dundrade det till mitt i stadsparken i närheten av fontänen.

Dockteatern Tittut spelade nämligen upp föreställningen ’’Krasch’’. En stor samling barn och vuxna satt i gräset och fick bevittna en luftballong som hade störtat. Till effektfull musik upptäckte parkarbetare en lurvig varelse i korgen och efterhand dök det upp fler dockor. Ett troll och herr Vind i egen hög person. Fantasifull dramatik uppstod och skådespelarna agerade även ute i publiken. Barnen blev både delaktiga, roade och lagom skrämda av trollet.

Dockteatern Tittut spelade nämligen upp föreställningen ’’Krasch’’. En stor samling barn och vuxna satt i gräset och fick bevittna en luftballong som hade störtat. Till effektfull musik upptäckte parkarbetare en lurvig varelse i korgen och efterhand dök det upp fler dockor. Ett troll och herr Vind i egen hög person. Fantasifull dramatik uppstod och skådespelarna agerade även ute i publiken. Barnen blev både delaktiga, roade och lagom skrämda av trollet.

  • Karin Gustafsson