2016-05-10 11:49

2016-05-10 11:49

Stråkläger ordnas för unga

ARVIKA

Musikhögkolan Ingesund anordnar i sommar ett stråkläger för barn och unga. Lägret kommer att hållas 13 och 14 juni och vara gratis för deltagarna.

Fyra musiklärarstudenter håller i dagslägret som riktar sig till barn och unga mellan 9 och 15 år. Sista anmälningsdag är den 20 maj och görs på hemsidan www.sommarstrak.webnode.se eller på facebook-eventet Sommarstråk.

Fyra musiklärarstudenter håller i dagslägret som riktar sig till barn och unga mellan 9 och 15 år. Sista anmälningsdag är den 20 maj och görs på hemsidan www.sommarstrak.webnode.se eller på facebook-eventet Sommarstråk.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.