2016-04-29 11:29

2016-04-29 11:30

Dick Johansson vårtalar på Billingsudde

KLÄSSBOL

Sedvanligt valborgsmässofirande blir det på Billingsudde på valborgsmässoafton, ett arrangemang av Billingsudde vänner.

Den lokala anknytningen är särskilt påtaglig i år då Dick Johansson från Klässbols Linneväveri är den som håller vårtalet. Innan det är dags för tal och värmande vårbrasa blir det en tipspromenad för stora och små.

Vårsångerna blir en gemensam uppgift för alla i en stor ”alla kan sjunga”-kör under Anders Anderssons ledning. Kajsa Andersson kommer också att medverka med sång.

Den här kvällen är något av en startpunkt för sommarens programverksamhet som på allvar börjar veckan efter midsommar. Först ut på banan är då Björn Sandborg , förre landstingsrådet, som kåserar, sjunger i ett program han rubricerat ”Värmland i vidvinkel”.

Den lokala anknytningen är särskilt påtaglig i år då Dick Johansson från Klässbols Linneväveri är den som håller vårtalet. Innan det är dags för tal och värmande vårbrasa blir det en tipspromenad för stora och små.

Vårsångerna blir en gemensam uppgift för alla i en stor ”alla kan sjunga”-kör under Anders Anderssons ledning. Kajsa Andersson kommer också att medverka med sång.

Den här kvällen är något av en startpunkt för sommarens programverksamhet som på allvar börjar veckan efter midsommar. Först ut på banan är då Björn Sandborg , förre landstingsrådet, som kåserar, sjunger i ett program han rubricerat ”Värmland i vidvinkel”.