2016-04-28 14:16

2016-04-28 14:17

Storsatsar i Finland

NÄRINGSLIV

Arvikaföretaget Westmatic, som tillverkar fordonstvättar, och TM-Trading, som säljer kemprodukter för fordonstvätt, har ingått ett samarbete för att tillsammans leverera helhetslösningar inom miljövänlig fordonstvätt i Finland.

– Företagens värderingar är lika och båda sätter alltid kunden i centrum med en hög kvalitet. Jag är övertygad om att detta kommer att bli ett mycket lyckat samarbete. Båda företagen har nu en bra potential att växa ytterligare på en krävande marknad, säger Westmatics säljchef Marcus Rask i ett pressmeddelande.

Komplett

– Vi kommer med detta samarbete att bli en komplett leverantör med en hög spetskompetens och servicegrad, vilket ger oss en bättre konkurrenskraft och positionering på marknaden. Samarbetet innebär också att vi kan erbjuda en helhetslösning med stort fokus på ekonomi, funktion, effektivitet, kvalitet och miljökrav, säger Toni Björklund på TM-Trading.

Bussar och tåg

Westmatic utvecklar och tillverkar kompletta tvättanläggningar för alla typer av tunga fordon såsom lastbilar, bussar och tåg. Från enklare avsköljningshallar till mer avancerade konturavkännande maskiner, allt utifrån kundens behov.

Totalleverantör

TM-Trading är en totalleverantör av miljövänliga kemprodukter för alla typer av fordonstvättar.

–Tillsammans med Westmatic är jag övertygad om att vi lever upp till de krav som både kunder och lagar kräver av oss för att bli en stark och komplett leverantör, säger Toni Björklund.

– Företagens värderingar är lika och båda sätter alltid kunden i centrum med en hög kvalitet. Jag är övertygad om att detta kommer att bli ett mycket lyckat samarbete. Båda företagen har nu en bra potential att växa ytterligare på en krävande marknad, säger Westmatics säljchef Marcus Rask i ett pressmeddelande.

Komplett

– Vi kommer med detta samarbete att bli en komplett leverantör med en hög spetskompetens och servicegrad, vilket ger oss en bättre konkurrenskraft och positionering på marknaden. Samarbetet innebär också att vi kan erbjuda en helhetslösning med stort fokus på ekonomi, funktion, effektivitet, kvalitet och miljökrav, säger Toni Björklund på TM-Trading.

Bussar och tåg

Westmatic utvecklar och tillverkar kompletta tvättanläggningar för alla typer av tunga fordon såsom lastbilar, bussar och tåg. Från enklare avsköljningshallar till mer avancerade konturavkännande maskiner, allt utifrån kundens behov.

Totalleverantör

TM-Trading är en totalleverantör av miljövänliga kemprodukter för alla typer av fordonstvättar.

–Tillsammans med Westmatic är jag övertygad om att vi lever upp till de krav som både kunder och lagar kräver av oss för att bli en stark och komplett leverantör, säger Toni Björklund.