2016-04-24 14:18

2016-04-24 14:20

Bråk på husbilsparkering

ARVIKA

Ett norskt campande par utsattes vid 17-tiden på fredagen för misshandel på en husbilsparkering i Arvika. Där kom de i handgemäng med en annan campare.

När den norske mannen försökte ta bilnyckeln inne i bilen för den andre mannen blev han hängande i bildörren samtidigt som denne började backa och ådrog sig då skador i ansiktet. Hans fru ramlade baklänges i samband med händelsen.

Den backande camparen försvann från platsen och det norska paret behövde inte uppsöka sjukvård för sina blessyrer.

När den norske mannen försökte ta bilnyckeln inne i bilen för den andre mannen blev han hängande i bildörren samtidigt som denne började backa och ådrog sig då skador i ansiktet. Hans fru ramlade baklänges i samband med händelsen.

Den backande camparen försvann från platsen och det norska paret behövde inte uppsöka sjukvård för sina blessyrer.