2016-04-19 14:54

2016-04-19 14:58

Trombonister möter en mästare

MUSIK

arvika. På onsdag den 20 april blir det brass på Ingesund med Ingesunds trombonklass och läraren Eric Lindblom. Solist är Dr John Marcellus, ett stort namn bland trombonister i världen över och hedersprofessor vid Eastman School of Music, Rochester, USA. Dessutom före detta president av International Trombone Association. Han har genom sin undervisning fått fram trombonister som sedermera arbetar som musiker i olika orkestrar runt om i hela världen. Dr. Marcellus har själv spelat i många olika orkestrar, varit ledare eller solist. Musik av Davis, Haydn, med flera.

arvika. På onsdag den 20 april blir det brass på Ingesund med Ingesunds trombonklass och läraren Eric Lindblom. Solist är Dr John Marcellus, ett stort namn bland trombonister i världen över och hedersprofessor vid Eastman School of Music, Rochester, USA. Dessutom före detta president av International Trombone Association. Han har genom sin undervisning fått fram trombonister som sedermera arbetar som musiker i olika orkestrar runt om i hela världen. Dr. Marcellus har själv spelat i många olika orkestrar, varit ledare eller solist. Musik av Davis, Haydn, med flera.