2016-04-19 13:29

2016-04-19 13:29

Kulturkalas i Åmotfors

ÅMOTFORS

Musik och annan underhållning utlovas på kulturkalaset i Åmotfors Folkets hus på lördag. Ett nytt evenemang som kommit till på initiativ av musikskolan.

Musikskolans elever kommer också att stå på scen under dagen, och det gör även Charlottenbergs musikkår. Kulturkalaset är ett samarrangemang mellan flera kommunala verksamheter och Röda korset, kyrkan, byalaget, folkhälsan, med flera aktörer som kommer att berätta om sina verksamheter och vilka aktiviteter man har på gång. Ungdomsgården kommer att ha prova- på- aktiviteter. Även biblioteket kommer att hålla öppet.

– Det blir ett kalas med bra stämning och trivsel hoppas vi, med underhållning och som en mötesplats, säger Mimmi Adolfson, Eda kommun.

Musikskolans elever kommer också att stå på scen under dagen, och det gör även Charlottenbergs musikkår. Kulturkalaset är ett samarrangemang mellan flera kommunala verksamheter och Röda korset, kyrkan, byalaget, folkhälsan, med flera aktörer som kommer att berätta om sina verksamheter och vilka aktiviteter man har på gång. Ungdomsgården kommer att ha prova- på- aktiviteter. Även biblioteket kommer att hålla öppet.

– Det blir ett kalas med bra stämning och trivsel hoppas vi, med underhållning och som en mötesplats, säger Mimmi Adolfson, Eda kommun.