2016-04-19 16:08

2016-04-19 16:08

Ficktjuvar tog plånbok

CHARLOTTENBERG

En man i Charlottenberg har till polisen anmält att han har blivit av med sin plånbok och han tror att det var ficktjuvar som tog den.

Mannen gick i fredags ner på Konsum vid lunchtid. Han var borta tio minuter och när han kom hem hade han inte längre någon plånbok. Han säger sig minnas att han såg två män som han tyckte iakttog honom.

Mannen gick i fredags ner på Konsum vid lunchtid. Han var borta tio minuter och när han kom hem hade han inte längre någon plånbok. Han säger sig minnas att han såg två män som han tyckte iakttog honom.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.