2016-04-07 09:35

2016-04-07 09:35

Ny ordförande i lokala Handelskammaren

NÄRINGSLIV: Lindberg efter Wahlstedt

Handelskammarens lokalavdelning Arvika/Eda har utsett nya representanter. Ny ordförande är Stefan Lindberg, Handelsbanken Arvika.

Stefan Lindberg efterträder Mats Wahlstedt, Motorkompaniet i Arvika AB.

– Det ska bli väldigt kul att ta över ordförandeskapet. Jag tror att Handelskammarens lokalavdelning i Arvika/Eda har en viktig roll att spela. Jag kommer att verka för att vi ska driva lokala frågor ännu mer. Engagemanget i kommunens näringslivsforum är ett sådant forum där vi kan vara med och påverka. En annan händelse som vi ska försöka vara med och ta vara på är O-ringen 2017 och de möjligheter som det evenemanget ger det lokala näringslivet, säger den nytillträdde ordföranden Stefan Lidberg, Handelsbanken Arvika i ett pressmeddelande.

Övriga representanter

Valmötet utsåg följande representanter i Lokalavdelning Arvika/Eda: Stefan Lindberg, Handelsbanken Arvika, ordförande, Berit Andersson, Antiphon AB, Cajsa Nyberg, Westra Wermlands Sparbank Arvika, Carl-Olov Persson, Westmatic i Arvika AB, Jennie Philipsson, Swegon AB, Mats Wahlstedt, Motorkompaniet i Arvika AB, Martin Fernlöf, Arvika Ugnsmakeri AB, Eva Johansson, Handelskammaren Värmland.

Valberedningen består av Jessica Andersson, Jennys Hotell & Restaurang, och Mikael Toremark, Westra Wermlands Sparbank Arvika.

Tre lokalavdelningar

I Arvika, Karlstad och Kristinehamn finns Handelskammaren Värmlands tre lokalavdelningar. De är alla sprungna ur företagarföreningar på orten och verkar för ett ökat och närmare samarbete mellan företagen och kommunerna. Här arbetar man med lokala frågor. Fokus ligger på nätverk och att dela erfarenheter med andra företag på orten och i Värmland.

Stefan Lindberg efterträder Mats Wahlstedt, Motorkompaniet i Arvika AB.

– Det ska bli väldigt kul att ta över ordförandeskapet. Jag tror att Handelskammarens lokalavdelning i Arvika/Eda har en viktig roll att spela. Jag kommer att verka för att vi ska driva lokala frågor ännu mer. Engagemanget i kommunens näringslivsforum är ett sådant forum där vi kan vara med och påverka. En annan händelse som vi ska försöka vara med och ta vara på är O-ringen 2017 och de möjligheter som det evenemanget ger det lokala näringslivet, säger den nytillträdde ordföranden Stefan Lidberg, Handelsbanken Arvika i ett pressmeddelande.

Övriga representanter

Valmötet utsåg följande representanter i Lokalavdelning Arvika/Eda: Stefan Lindberg, Handelsbanken Arvika, ordförande, Berit Andersson, Antiphon AB, Cajsa Nyberg, Westra Wermlands Sparbank Arvika, Carl-Olov Persson, Westmatic i Arvika AB, Jennie Philipsson, Swegon AB, Mats Wahlstedt, Motorkompaniet i Arvika AB, Martin Fernlöf, Arvika Ugnsmakeri AB, Eva Johansson, Handelskammaren Värmland.

Valberedningen består av Jessica Andersson, Jennys Hotell & Restaurang, och Mikael Toremark, Westra Wermlands Sparbank Arvika.

Tre lokalavdelningar

I Arvika, Karlstad och Kristinehamn finns Handelskammaren Värmlands tre lokalavdelningar. De är alla sprungna ur företagarföreningar på orten och verkar för ett ökat och närmare samarbete mellan företagen och kommunerna. Här arbetar man med lokala frågor. Fokus ligger på nätverk och att dela erfarenheter med andra företag på orten och i Värmland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.