2016-04-03 14:50

2016-04-03 14:50

Järnrör mot lastbil

ARVIKA

En lastbilschaufför som parkerade vid Shell i Arvika utsattes för vandalisering under natten till söndagen.

Flera vittnen såg vid tvåtiden på natten hur en man krossade rutan i förarhytten på lastbilen med ett järnrör, och polis tillkallades. Lastbilschauffören, som befann sig på platsen, fick be polisen om hjälp med att flytta fordonet efter händelsen.

Polisen har identifierat en misstänkt gärningsman, en man i 22-årsåldern.

 

 

 

 

 

 

 

Flera vittnen såg vid tvåtiden på natten hur en man krossade rutan i förarhytten på lastbilen med ett järnrör, och polis tillkallades. Lastbilschauffören, som befann sig på platsen, fick be polisen om hjälp med att flytta fordonet efter händelsen.

Polisen har identifierat en misstänkt gärningsman, en man i 22-årsåldern.

 

 

 

 

 

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.