2016-04-03 12:03

2016-04-03 12:03

1 april på Mosseberg

ARVIKA: Ett skratt förlänger livet

Det var lugnt på Mosseberg 1 april, Arvika Nyheters aprilskämt i fredagstidningen om bussturer till avfallsanläggning för avlämning av matavfall togs uppenbarligen för vad det var, just ett aprilskämt.

Detta åtminstone när AN hälsade på vid 11.00-tiden. Många läsare fick sig dock ett gott skratt.

Detta åtminstone när AN hälsade på vid 11.00-tiden. Många läsare fick sig dock ett gott skratt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.