2016-03-29 16:07

2016-03-29 16:07

Blev misshandlad av gäst

CHARLOTTENBERG

En polispatrull kallades till en adress i Charlottenberg tidigt på lördagsmorgonen med anledning av en misshandel.

Det visade sig att personen som bor på adressen, en man i 40-årsåldern, hade blivit slagen av en av sina gäster. Det hade varit fest och några andra gäster hade lämnat bostaden, men återvände eftersom de blev oroliga för att något skulle hända. Oron var befogad – de hittade mannen blödande med ett sår i pannan, dock inte allvarligt skadad enligt polisanmälan. Det finns vittnesuppgifter om den som misstänks för misshandeln.

Det visade sig att personen som bor på adressen, en man i 40-årsåldern, hade blivit slagen av en av sina gäster. Det hade varit fest och några andra gäster hade lämnat bostaden, men återvände eftersom de blev oroliga för att något skulle hända. Oron var befogad – de hittade mannen blödande med ett sår i pannan, dock inte allvarligt skadad enligt polisanmälan. Det finns vittnesuppgifter om den som misstänks för misshandeln.