2016-03-21 15:21

2016-03-21 15:21

Dags för påskparad

ARVIKA: Skärtorsdagstradition

På skärtorsdagen är det dags för den traditionella påskparaden genom Arvika.

Aktiva Arvika och biblioteket har bjudit in förskole- och dagbarn i kommunen att komma och titta på påskbrevsutställningen på biblioteket och delta i påskparaden genom centrum. Alla påskkärringar och påskgubbar samlas vid biblioteket för avtåg, ledda av Ritva Karlsson och Hans Karlsson. Paraden slutar på torget där alla små gubbar och gummor kan räkna med något gott.

Aktiva Arvika och biblioteket har bjudit in förskole- och dagbarn i kommunen att komma och titta på påskbrevsutställningen på biblioteket och delta i påskparaden genom centrum. Alla påskkärringar och påskgubbar samlas vid biblioteket för avtåg, ledda av Ritva Karlsson och Hans Karlsson. Paraden slutar på torget där alla små gubbar och gummor kan räkna med något gott.