2016-03-01 14:46

2016-03-01 14:46

Kvinna fick vänta på vård i flera månader

ARVIKA

Felaktig fotavgjutning gav kvinnan i Arvika inflammation och smärtor i fot och rygg.

Dessutom fick hon vänta på ett återbesök i flera månader. Nu kritiserar Inspektionen för vård och omsorg, IVO, den ortopediska klinikens telefonrådgivning i kvinnans ärende. Kritiken gäller enbart det faktum att kvinnan borde ha fått ett bättre handläggande vid telefonrådgivningen och att hon borde ha erbjudits vårdtid tidigare.

 

 

Dessutom fick hon vänta på ett återbesök i flera månader. Nu kritiserar Inspektionen för vård och omsorg, IVO, den ortopediska klinikens telefonrådgivning i kvinnans ärende. Kritiken gäller enbart det faktum att kvinnan borde ha fått ett bättre handläggande vid telefonrådgivningen och att hon borde ha erbjudits vårdtid tidigare.