2016-02-23 17:40

2016-02-23 17:40

Hotade poliser till livet – begärs häktad

ARVIKA/KARLSTAD

En man som under helgen anhölls misstänkt för hot mot tjänsteman begärdes på tisdagen häktad.

Det var under helgen som en man i 45-årsåldern hotade patrullerande poliser till livet i centrala Arvika.

Mannen ska ha hotat att skjuta poliserna. Mannen greps och anhölls samma natt och på tisdagen begärde åklagare honom häktad på sannolika skäl misstänkt för hot mot tjänsteman och tingsrätten gick på åklagarens linje. Åklagaren har nu två veckor på sig att väcka åtal mot den misstänkte.

Det var under helgen som en man i 45-årsåldern hotade patrullerande poliser till livet i centrala Arvika.

Mannen ska ha hotat att skjuta poliserna. Mannen greps och anhölls samma natt och på tisdagen begärde åklagare honom häktad på sannolika skäl misstänkt för hot mot tjänsteman och tingsrätten gick på åklagarens linje. Åklagaren har nu två veckor på sig att väcka åtal mot den misstänkte.