2016-02-21 15:40

2016-02-21 15:40

Anmälan om nedsågad stubbe

ARVIKA

En speciellt brott har anmälts till polisen i Arvika.

En markägare har berättat att någon har sågat ner en stubbe intill en skogsbilväg utanför stan. Trädet var sedan tidigare nedsågat, men nu har även stubben sågats ner. Det hela ska ha skett under fredagen.

Händelsen rubriceras som tagande av olovlig väg.

En markägare har berättat att någon har sågat ner en stubbe intill en skogsbilväg utanför stan. Trädet var sedan tidigare nedsågat, men nu har även stubben sågats ner. Det hela ska ha skett under fredagen.

Händelsen rubriceras som tagande av olovlig väg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.