2016-02-20 18:13

2016-02-20 21:16

Kvinna misstänks för stölder

ARVIKA

En 37-årig kvinna togs på lördagen in till förhör efter att ha tagits på bar gärning med att försöka stjäla varor ur en butik i Arvika.

Det var när kvinnan lämnade en butiken med varor för över 1000 kronor utan att betala för dem som hon stoppades.

– Hon misstänks också för att ha gjort något liknande under fredagen, och efter en husrannsakan hittades en del varor hemma hos henne, säger Jan-Åke Sjögren, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Kvinnan anhölls senare under lördagen misstänkt för stöld.

Det var när kvinnan lämnade en butiken med varor för över 1000 kronor utan att betala för dem som hon stoppades.

– Hon misstänks också för att ha gjort något liknande under fredagen, och efter en husrannsakan hittades en del varor hemma hos henne, säger Jan-Åke Sjögren, länsvakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Kvinnan anhölls senare under lördagen misstänkt för stöld.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.