2016-02-19 14:28

2016-02-19 14:28

Juholt föreläser på Folkets hus

ÅMOTFORS

På måndag kommer tidigare S-ledare Håkan Juholt till Åmotfors.

Han kommer att ge en föreläsning på Folkets hus på temat ”Vi har råd med varandra”. Arrangörer är Åmotfors Socialdemokratiska förening, men föreläsningen är öppen för alla och gratis.

”Jag menar att man ska se varje människa som en resurs, som en tillgång, men politiken i dag handlar väldigt mycket om att människor är en kostnad”, har Håkan Juholt sagt vid en tidigare föreläsning på samma ämne.

Han kommer att ge en föreläsning på Folkets hus på temat ”Vi har råd med varandra”. Arrangörer är Åmotfors Socialdemokratiska förening, men föreläsningen är öppen för alla och gratis.

”Jag menar att man ska se varje människa som en resurs, som en tillgång, men politiken i dag handlar väldigt mycket om att människor är en kostnad”, har Håkan Juholt sagt vid en tidigare föreläsning på samma ämne.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.