2016-02-07 12:41

2016-02-07 12:41

Med fokus på fotografi

ARVIKA: Lyckad fotomässa lockade storpublik igen

När Naturfotograferna Arvika bjöd in till fotofestival i lördags strömmade publiken till rejält. Det bjöds på fantastiska utställningar och föreläsningar/bildspel av kända och mindre kända fotografer. Fotograf och frilansskribenten Anders Geidemark var konferencier för dagen och berättade själv om sina 40 år med kameran ständigt redo.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.