2016-01-19 17:17

2016-01-19 19:48

Skulle omhändertas – gav sig på polis

CHARLOTTENBERG

En 58-årig man greps på tisdagen för andra gången på två dagar. Nu sitter han i tryggt förvar hos polisen i Karlstad i väntan på tillnyktring. Mannen är misstänkt för två fall av hot mot tjänsteman och ett fall av våld mot tjänsteman.

Han greps första gången vid 18-tiden på måndagen. Mannen ska då ha hotat en ordningsvakt vid Charlottenbergs shoppingcenter. Den misstänkte mannen ska ha varit såpass närgången att väktaren fick knuffa undan honom. Väktaren upplevde situationen som hotfull och obehaglig och en polispatrull kallades till platsen. 58-åringen, som är känd av polisen sedan tidigare, förhördes men släpptes sedan.

Men redan dagen därpå var mannen tillbaka i köpcentrat och uppträdde på nytt stökigt och bråkigt. Ännu en gång åkte en polispatrull dit för att gripa honom. I samband med att han skulle sättas i arresten blev han våldsam och ska bland annat ha sparkat mot en av poliserna.

58-åringen kördes sedan till Karlstad och kommer att förhöras på nytt under onsdagen.

Han greps första gången vid 18-tiden på måndagen. Mannen ska då ha hotat en ordningsvakt vid Charlottenbergs shoppingcenter. Den misstänkte mannen ska ha varit såpass närgången att väktaren fick knuffa undan honom. Väktaren upplevde situationen som hotfull och obehaglig och en polispatrull kallades till platsen. 58-åringen, som är känd av polisen sedan tidigare, förhördes men släpptes sedan.

Men redan dagen därpå var mannen tillbaka i köpcentrat och uppträdde på nytt stökigt och bråkigt. Ännu en gång åkte en polispatrull dit för att gripa honom. I samband med att han skulle sättas i arresten blev han våldsam och ska bland annat ha sparkat mot en av poliserna.

58-åringen kördes sedan till Karlstad och kommer att förhöras på nytt under onsdagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.