2016-01-19 19:55

2016-01-19 19:55

22-åring anhölls efter stölder

ARVIKA

Under tisdagen greps en 22-årig Arvikaman, misstänkt för tre fall av biltillgrepp och en grov stöld.

Två av bilstölderna samt ett villainbrott ska han ha gjort sig skyldig till under den gångna helgen, den tredje bilstölden han misstänks för har, enligt polisens uppgifter, skett under november förra året.

Mannen anhölls efter förhör.

Två av bilstölderna samt ett villainbrott ska han ha gjort sig skyldig till under den gångna helgen, den tredje bilstölden han misstänks för har, enligt polisens uppgifter, skett under november förra året.

Mannen anhölls efter förhör.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.