2016-01-16 06:33

2016-01-16 06:33

Gärningsman togs på bar gärning vid inbrott

Vid 04-tiden natten till lördag tog sig en man in i ett hus i Arvika.

Boende i huset tillkallade polis då de hör att någon befinner sig i huset. När polisen kommer till platsen anträffades gärningsmannen inne i huset där han försökt gömma sig. Den misstänkte mannen som är 22 år greps på platsen.

Boende i huset tillkallade polis då de hör att någon befinner sig i huset. När polisen kommer till platsen anträffades gärningsmannen inne i huset där han försökt gömma sig. Den misstänkte mannen som är 22 år greps på platsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.