2016-01-15 14:38

2016-01-15 14:38

Katt kan ha tagits

ARVIKA

En bondkatt, en hona, saknas sedan i onsdags och ägaren, en kvinna i 35-årsåldern, misstänker att någon har tagit katten.

Den brukar vistas utomhus i närheten av en skola, där den då och då hälsar på. Katten brukar alltid komma hem på eftermiddagen, men nu har hon inte setts till på några dagar. Enligt polisanmälan finns det vittnesuppgifter om att tre kvinnor i olika åldrar ska ha plockat upp katten, men det är oklart om de har något med försvinnandet att göra.

Katten är registrerad. Hon är svartvit, med tre vita ben och ett svart, ansiktet är vitt och öronen svarta.

För närvarande rubriceras händelsen som olovligt förfogande.

Den brukar vistas utomhus i närheten av en skola, där den då och då hälsar på. Katten brukar alltid komma hem på eftermiddagen, men nu har hon inte setts till på några dagar. Enligt polisanmälan finns det vittnesuppgifter om att tre kvinnor i olika åldrar ska ha plockat upp katten, men det är oklart om de har något med försvinnandet att göra.

Katten är registrerad. Hon är svartvit, med tre vita ben och ett svart, ansiktet är vitt och öronen svarta.

För närvarande rubriceras händelsen som olovligt förfogande.