2016-01-01 08:53

2016-01-01 12:30

"Jag märkte inget förrän min mor ringde mig"

ARVIKA

Lite allmänhet vid branden

Trots det intensiva räddningsarbetet var det på fredagsmorgonen få människor på plats vid brandplatsen.

– Det är inte mycket allmänhet här. Jag bor vid torget hundra meter från platsen och märkte inte att det brann förrän min mor ringde mig nu på morgonen. Då var klockan säkert sju, säger Sven-Olov Sjöqvist.

Larmet om branden kom strax efter 4 på fredagsmorgonen.

– Just nu ser det ut som om branden sprider sig söderut, säger  Sven-Olov Sjöqvist.

 

 

 

Trots det intensiva räddningsarbetet var det på fredagsmorgonen få människor på plats vid brandplatsen.

– Det är inte mycket allmänhet här. Jag bor vid torget hundra meter från platsen och märkte inte att det brann förrän min mor ringde mig nu på morgonen. Då var klockan säkert sju, säger Sven-Olov Sjöqvist.

Larmet om branden kom strax efter 4 på fredagsmorgonen.

– Just nu ser det ut som om branden sprider sig söderut, säger  Sven-Olov Sjöqvist.