2015-12-28 12:39

2015-12-29 06:12

Fängelsedom fastställd

EDA

Hovrätten har fastställt en fängelsedom gällande vapenbrott.

I oktober dömdes en 28-årig Edabo till fyra månaders fängelse för vapenbrott. Det var vid en husrannsakan som polisen fann en pistol och rånarluva i hans fickor. Han dömdes av tingrätten till fängelse för vapenbrott. Mannen var vid tillfället villkorligt frigiven efter att ha dömts för bland annat grovt rån.

Tingsrättens dom överklagades, men har nu alltså fastställts av hovrätten.

I oktober dömdes en 28-årig Edabo till fyra månaders fängelse för vapenbrott. Det var vid en husrannsakan som polisen fann en pistol och rånarluva i hans fickor. Han dömdes av tingrätten till fängelse för vapenbrott. Mannen var vid tillfället villkorligt frigiven efter att ha dömts för bland annat grovt rån.

Tingsrättens dom överklagades, men har nu alltså fastställts av hovrätten.