2015-12-16 06:28

2015-12-16 06:58

Man stängde ute sin familj

GLAVA

En 25-årig man greps sent på tisdagskvällen efter att ha misshandlat sin hustru.

Händelsen inträffade strax efter klockan 23 vid flyktingförläggningen i Glava.

Mannen har i berusat tillstånd slagit och hotat sin hustru. Han har bland annat slagit henne i ansiktet och hotat att fortsätta misshandeln med ett tillhygge. Han ska också under kvällen ha stängt ute sin familj medan han själv lagt sig för att sova.

Mannen anhölls efter förhör.

 

Händelsen inträffade strax efter klockan 23 vid flyktingförläggningen i Glava.

Mannen har i berusat tillstånd slagit och hotat sin hustru. Han har bland annat slagit henne i ansiktet och hotat att fortsätta misshandeln med ett tillhygge. Han ska också under kvällen ha stängt ute sin familj medan han själv lagt sig för att sova.

Mannen anhölls efter förhör.