2015-12-15 10:35

2015-12-16 08:44

Firade 60 år med luciashow

ARVIKA RIDKLUBB: Full fart och hög stämning

Arvika Ridklubbs luciashow var som alltid välbesökt och full av imponerande, fartfyllda och roliga inslag. I år firar också föreningen sitt 60-årsjubileum, vilket märktes på olika sätt under showen. Bland annat med en musikkavalkad med kända örhängen från alla de sex årtionden som har förflutit. Publiken, som guidades genom programmet av Anna Bergkvist, fick njuta av dressyr på hög nivå men också skratta sig tårögda åt de två små charmörerna Milton och Sheldon som bjöd på show i full galopp med lite speciella ryttare på ryggen...

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.