2015-11-29 19:26

2015-11-29 19:26

Kontrollerar brandvarnare

ARVIKA

Under den här veckan, vecka 49, gör Räddningstjänsten brandvarnarkontroller i Arvika. Den här gången är det Solviksområdet som får besök.

Varje år görs kontroller av brandvarnare i hushållen då det också ges tillfälle att ställa frågor om brandvarnare och brandsäkerhet. Dessvärre är det en omöjlighet att hinna med alla hushåll, men den här gången är det alltså Solviksborna som kan räkna med besök.

Även de som inte får besök bör förstås se över sina brandvarnare, inte minst så här i jultider.

Varje år görs kontroller av brandvarnare i hushållen då det också ges tillfälle att ställa frågor om brandvarnare och brandsäkerhet. Dessvärre är det en omöjlighet att hinna med alla hushåll, men den här gången är det alltså Solviksborna som kan räkna med besök.

Även de som inte får besök bör förstås se över sina brandvarnare, inte minst så här i jultider.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.