2015-11-26 15:23

2015-11-26 15:23

Rösta fram Edas sju underverk

EDA

Valfjället, Fredsmonumentet, Bryelsegrottan i Skillingmark, Eda Skans, Skansen Hultet eller kanske Hällekyrkan? Nu kan du vara med och rösta fram vilka sevärdheter som ska finnas med bland Edas sju underverk.

Eda kommun har tagit fram tolv kandidater och kriterierna för att plats bland underverkan är att de ska naturliga eller skapa sevärdheter av bestående karaktär. Det ska också vara troligt att de finns kvar om 50 år.

Omröstningen, där varje person listar sina tre favoriter, pågår fram till den 10 december.

Eda kommun har tagit fram tolv kandidater och kriterierna för att plats bland underverkan är att de ska naturliga eller skapa sevärdheter av bestående karaktär. Det ska också vara troligt att de finns kvar om 50 år.

Omröstningen, där varje person listar sina tre favoriter, pågår fram till den 10 december.