2015-11-26 16:42

2015-11-26 16:42

242 hundar visas upp i ridhuset

ARVIKA

Imorgon, lördag, arrangerar Arvika Brukshundklubb sin årliga adventsutställning i ridhuset på Vik. Utställningen är inofficiell men lockar alltid många deltagare.

I år kommer de tre domarna Lennart Abrahamsson, Sinnika Thåg och Gunilla Karlström att bedöma 242 hundar sammanlagt i de tre utställningsringarna. 75 olika hundraser är representerade, så det finns mycket att titta på – allt från små raser som chihuahua och bostonterrier till giganter som dogo argentino och skotsk hjorthund. Välbekanta raser som schäfer, tax och golden retriever deltar, men det ges också tillfälle att se exemplar av mer udda raser, som volpino italiano, kai och nederlandse kooikerhonde.

Imorgon, lördag, arrangerar Arvika Brukshundklubb sin årliga adventsutställning i ridhuset på Vik. Utställningen är inofficiell men lockar alltid många deltagare.

I år kommer de tre domarna Lennart Abrahamsson, Sinnika Thåg och Gunilla Karlström att bedöma 242 hundar sammanlagt i de tre utställningsringarna. 75 olika hundraser är representerade, så det finns mycket att titta på – allt från små raser som chihuahua och bostonterrier till giganter som dogo argentino och skotsk hjorthund. Välbekanta raser som schäfer, tax och golden retriever deltar, men det ges också tillfälle att se exemplar av mer udda raser, som volpino italiano, kai och nederlandse kooikerhonde.