2015-11-23 10:14

2015-11-23 10:14

Speldag på biblioteket

ARVIKA: Nordic Game Day

I lördags hölls Nordic Game Day på biblioteket i Arvika, ett arrangemang för att uppmärksamma spel av olika slag.

Arvikas schackklubb och Arvikas bridgesällskap spelade och förklarade och föreningen Sparv – spel i Arvika – visade upp Warhammer, en kombination av spel och hobby där spelaren klistrar och målar sina egna spelfigurer. Jimmy Hjalmarsson, vars utställning ”Pixel Art Arvika” pågår fram till 27 november, var också på plats och pratade om sin konst som kombinerar tv-spel och pärlplattor.

Arvikas schackklubb och Arvikas bridgesällskap spelade och förklarade och föreningen Sparv – spel i Arvika – visade upp Warhammer, en kombination av spel och hobby där spelaren klistrar och målar sina egna spelfigurer. Jimmy Hjalmarsson, vars utställning ”Pixel Art Arvika” pågår fram till 27 november, var också på plats och pratade om sin konst som kombinerar tv-spel och pärlplattor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.