2015-10-31 06:00

2015-10-31 15:32

Fyra anhållna för grovt hot

ÅMOTFORS: Hotfulla personer i trädgården

Fyra personer sitter anhållna i Karlstad, misstänkta för grovt olaga hot.
De greps tidigt på fredagsmorgonen i Karlstad, men brottet de misstänks för begicks i Åmotfors.

En man i 60-årsåldern vaknade på natten mellan torsdag och fredag i sitt hem i Åmotfors av att hunden skällde. När han tittade ut genom fönstret såg han sex personer som stod utanför huset och gapade och skrek, de bankade även på dörren och uppträdde mycket hotfullt.

Mannen ringde i det läget till polisen, varefter de hotfulla personerna försvann från platsen.

Ingen ska ha skadats fysiskt, men viss skadegörelse skedde på platsen.

Omständigheterna kring det inträffade är oklara, och polisen är förtegen. Man vill inte säga något om relationen mellan målsäganden och de fyra anhållna, eller om motivet. Det är också oklart om det finns ytterligare misstänkta; i anmälan talas det om sex hotfulla personer.

En man i 60-årsåldern vaknade på natten mellan torsdag och fredag i sitt hem i Åmotfors av att hunden skällde. När han tittade ut genom fönstret såg han sex personer som stod utanför huset och gapade och skrek, de bankade även på dörren och uppträdde mycket hotfullt.

Mannen ringde i det läget till polisen, varefter de hotfulla personerna försvann från platsen.

Ingen ska ha skadats fysiskt, men viss skadegörelse skedde på platsen.

Omständigheterna kring det inträffade är oklara, och polisen är förtegen. Man vill inte säga något om relationen mellan målsäganden och de fyra anhållna, eller om motivet. Det är också oklart om det finns ytterligare misstänkta; i anmälan talas det om sex hotfulla personer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.