2015-10-30 06:00

2015-10-30 06:00

Fängelse för redlös bilist

ARVIKA

En 24-årig man från Arvikatrakten har dömts till två månaders fängelse för grovt rattfylleri.

Mannen har förnekat att han kört bilen. 24-åringen påträffades en natt för några år sedan utanför sin bil på en gata i Arvika. Bilen hade då körts några kvarter och under den korta vägen kört in i en parkerad bil. 24-åringen hade en alkoholhalt på hela 1,96 promille. Enligt Systembolagets hemsida kan man då ha svårt att gå upprätt. Man kan också drabbas av dubbelseende.

Mannen har förnekat att han kört bilen. 24-åringen påträffades en natt för några år sedan utanför sin bil på en gata i Arvika. Bilen hade då körts några kvarter och under den korta vägen kört in i en parkerad bil. 24-åringen hade en alkoholhalt på hela 1,96 promille. Enligt Systembolagets hemsida kan man då ha svårt att gå upprätt. Man kan också drabbas av dubbelseende.