2015-10-27 15:38

2015-10-27 15:38

Fängelse för två tjuvar

EDA

För någon månad sedan greps fyra män som misstänkta för inbrott i en villa en bit utanför Charlottenberg och för att ha använt en campingstuga utan att betala för sig.

De fyra är mellan 23 och 48 år och kommer från ett Sveriges grannländer. Alla har suttit häktade men två av dem släpptes efter rättegången. Två av männen har nu dömts för bland annat inbrottet till fängelse i åtta månader. De två andra döms till dagsböter för häleri. De två som dömts till fängelse ska också betala sammanlagt 4 000 kronor i skadestånd.

De fyra är mellan 23 och 48 år och kommer från ett Sveriges grannländer. Alla har suttit häktade men två av dem släpptes efter rättegången. Två av männen har nu dömts för bland annat inbrottet till fängelse i åtta månader. De två andra döms till dagsböter för häleri. De två som dömts till fängelse ska också betala sammanlagt 4 000 kronor i skadestånd.