2015-10-23 16:10

2015-10-23 16:10

Pengar till aktiviteter

ARVIKA: Rotary överlämnade en gåva

I fredags eftermiddag överlämnade tre Rotary-klubbar, Arvika, Jösse och Solberga, över 11 579 kronor till HMF Falken som är en förening för personer med olika former av funktionsnedsättningar.

Man arrangerar aktiviteter inom idrott, motion och kultur och erbjuder inte minst social samvaro. Checken överlämnades av Jan Andersson, Helge Bakklund, Kerstin Andersson och Jonny Andersson och togs emot av en tacksam Pär Nilsson från föreningen Falken. Pengarna kommer från lotteriförsäljningen som Rotaryklubbarna hade under mârten. Rotary har som mål att det alltid ska gå till någon lokal verksamhet.

Man arrangerar aktiviteter inom idrott, motion och kultur och erbjuder inte minst social samvaro. Checken överlämnades av Jan Andersson, Helge Bakklund, Kerstin Andersson och Jonny Andersson och togs emot av en tacksam Pär Nilsson från föreningen Falken. Pengarna kommer från lotteriförsäljningen som Rotaryklubbarna hade under mârten. Rotary har som mål att det alltid ska gå till någon lokal verksamhet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.