2015-10-08 09:49

2015-10-08 09:49

Fantastiskt gensvar på insamling

JÖSSEFORS: Privatpersoner kom med stora lass

#Arvikaskramlar gjorde verkligen skäl för namnet. På onsdagens fortsatte insamlingen som startades på mârtenslördagen.

Kön utanför Jössefors Folkets hus, var lång hela dagen och det var många givmilda människor som stod i dörren med fullastade kassar och värmande ord. Som tur var fanns många volontärer på plats för att hjälpa till med sortering och uppläggning för att utdelningen, i dag, torsdag ska gå så smidigt som möjligt. Saker som skänktes var kläder, skor, leksaker, pottor och hygienartiklar och allt ska förhoppningsvis bort innankvällen. Enligt initiativtagarna så kommer eventuellt överblivet att lagras inför att nya asylsökande kommer till Arvika med omnejd.

Kön utanför Jössefors Folkets hus, var lång hela dagen och det var många givmilda människor som stod i dörren med fullastade kassar och värmande ord. Som tur var fanns många volontärer på plats för att hjälpa till med sortering och uppläggning för att utdelningen, i dag, torsdag ska gå så smidigt som möjligt. Saker som skänktes var kläder, skor, leksaker, pottor och hygienartiklar och allt ska förhoppningsvis bort innankvällen. Enligt initiativtagarna så kommer eventuellt överblivet att lagras inför att nya asylsökande kommer till Arvika med omnejd.