2015-10-01 16:00

2015-10-01 16:00

Flera stölder i Gunnarskog

GUNNARSKOG

Flera stölder har inträffat i Gunnarskogstrakten i uthus och förvaringsutrymmen den senaste tiden.

Tjuvarna har av allt att döma varit ute efter diverse verktyg. På ett ställe försvann en röjsåg i början på veckan. På ett annat blev bytet inte mindre än två motorsågar, en röjsåg och en tillhörande sele.

Mot Gräsmark till har två gasoltuber försvunnit ur en förvaringslåda vid en husvagn. I samband med stölden orsakades också skador på husvagnen.

Tjuvarna har av allt att döma varit ute efter diverse verktyg. På ett ställe försvann en röjsåg i början på veckan. På ett annat blev bytet inte mindre än två motorsågar, en röjsåg och en tillhörande sele.

Mot Gräsmark till har två gasoltuber försvunnit ur en förvaringslåda vid en husvagn. I samband med stölden orsakades också skador på husvagnen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.