2015-09-29 16:33

2015-09-29 16:33

Berättar om asylprocessen

ARVIKA

För den som är nyfiken på asylprocessen och undrar varför man söker asyl och vad som händer under och efter asylprocessen anordnar Arvika Bibliotek en informationskväll imorgon, torsdag.

Inga-Lena Nilsson från Röda Korsets Asylteam i Värmland kommer då till biblioteket för att informera och svara på frågor. Samma kväll finns också Programgruppen i Glava på plats för att berätta om olika aktiviteter som arrangeras för de asylsökande på Bygdekontoret i Glava.

Informationskvällen är ett samarrangemang mellan Arvika Bibliotek, NBV, Röda Korset och Glava Bygdekontor.

Inga-Lena Nilsson från Röda Korsets Asylteam i Värmland kommer då till biblioteket för att informera och svara på frågor. Samma kväll finns också Programgruppen i Glava på plats för att berätta om olika aktiviteter som arrangeras för de asylsökande på Bygdekontoret i Glava.

Informationskvällen är ett samarrangemang mellan Arvika Bibliotek, NBV, Röda Korset och Glava Bygdekontor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.