2015-09-28 11:44

2015-09-28 11:44

Foto: Karin Gustafsson

Fashion med Agnes och andra modeller

ARVIKA: Modevisning på torget

I lördags gladdes Arvikaborna av eventet Shop til you drop, arrangerat av Aktiva Arvika. Solen sken, torget var mycket välbesökt, 20 företag deltog och på scenen var det en modevisning med 60 modeller, däribland Agnes Hedengård, som blev känd genom sin medverkan i Top Model.

Entertainern Johan Gustavsson var konferencier och sjöng, Dansstudion underhöll med showjazz och Arvika Brukshundklubb visade upp fina hundar. På bilden visar Engla, Klara, Jesper och Anton upp kläder åt Lindex.

Entertainern Johan Gustavsson var konferencier och sjöng, Dansstudion underhöll med showjazz och Arvika Brukshundklubb visade upp fina hundar. På bilden visar Engla, Klara, Jesper och Anton upp kläder åt Lindex.