2015-09-24 08:28

2015-09-24 10:02

Bilist smet från olycksplats

ARVIKA

En bilist som på torsdagsmorgonen var inblandad i en trafikolycka på länsväg 175 mellan Arvika och Säffle, smet efter olyckan från platsen.

Det var vid 8-tiden som två bilar kolliderade vid avfarten till Ingesund i Arvika. Bilisten som vållade olyckan smet från platsen.

Bilen som avvek åkte i riktning mot Dottevik där den också senare påträffades. Tack vare vittnesuppgifter kunde polisen senare under morgonen omhänderta en 23-årig man som misstänks för att ha varit den som kört bilen. Ingen blev allvarligt skadad i samband med olyckan, men en person kördes till Arvika sjukhus för kontroll.

Det var vid 8-tiden som två bilar kolliderade vid avfarten till Ingesund i Arvika. Bilisten som vållade olyckan smet från platsen.

Bilen som avvek åkte i riktning mot Dottevik där den också senare påträffades. Tack vare vittnesuppgifter kunde polisen senare under morgonen omhänderta en 23-årig man som misstänks för att ha varit den som kört bilen. Ingen blev allvarligt skadad i samband med olyckan, men en person kördes till Arvika sjukhus för kontroll.