2015-09-11 11:08

2015-09-11 11:08

Mordrättegången börjar

KARLSTAD

På måndag, börjar rättegången mot den 25-årige man som är misstänkt för mord och grov mordbrand, samt den 29-åriga kvinnan som är misstänkt för medhjälp till grov mordbrand.

Det var i början av juli i år som en 25-årig kvinna i Arvika larmade om att hennes entrédörr till lägenheten brann. Räddningstjänsten lyckades få ut kvinnan genom ett fönster, men hon avled till följd av brand och rökskador. Byggnaden totalförstördes i branden. Kort därefter greps en 25-årig man, som haft en relation med kvinnan, misstänkt för mordet.

Rättegången inleds på måndag vid Värmlands tingsrätt i Karlstad och två dagar är avsatta till huvudförhandlingen.

Det var i början av juli i år som en 25-årig kvinna i Arvika larmade om att hennes entrédörr till lägenheten brann. Räddningstjänsten lyckades få ut kvinnan genom ett fönster, men hon avled till följd av brand och rökskador. Byggnaden totalförstördes i branden. Kort därefter greps en 25-årig man, som haft en relation med kvinnan, misstänkt för mordet.

Rättegången inleds på måndag vid Värmlands tingsrätt i Karlstad och två dagar är avsatta till huvudförhandlingen.