2015-09-07 06:00

2015-09-07 06:00

Fynd för både två- och fyrbenta

KOPPOM: Marknad för tredje året

Nästan allt från hundkläder till traktorer gick att fynda när Koppomsmarknaden arrangerades för tredje året i rad i lördags.

Arrangörerna hade visserligen inte vädergudarna med sig på samma sätt som förra året, vilket märktes på publiktillströmningen. Men de som var där visade glada miner och hade mycket att välja på bland de olika försäljningsstånden.

Smycken och saft

Utställarna kom från både när och fjärran. Maria Johansson från Gustavsfors och Britt-Inger Carlsson från Låbbyn åker gärna på samma marknader och har gott sällskap av varandra. Maria gör bland annat smycken och inredningsdetaljer, Britt-Inger säljer hemgjord saft och bröd.

Många hade passat på att rensa förråden därhemma för att bli av med allt från kläder till porslin, så det fanns alla möjligheter att fynda second hand.

Hundkläder och golfbil

Smycken, hembakt och diverse loppisgrejer hör väl marknader till, mer sällan ser man möjligen små klänningar för hundar och gamla amerikanska golfbilar. På Koppoms marknad fanns det både och till mångas förtjusning.

Dessutom traktorer, troll och en och annan ljusstake.

Arrangörerna bakom marknaden kallar sig Team for Koppom och består av en samling entusiastiska ortsbor vars främsta mål är att skapa positiva händelser i bygden – exempelvis en marknad som samlar både unga och gamla.

Arrangörerna hade visserligen inte vädergudarna med sig på samma sätt som förra året, vilket märktes på publiktillströmningen. Men de som var där visade glada miner och hade mycket att välja på bland de olika försäljningsstånden.

Smycken och saft

Utställarna kom från både när och fjärran. Maria Johansson från Gustavsfors och Britt-Inger Carlsson från Låbbyn åker gärna på samma marknader och har gott sällskap av varandra. Maria gör bland annat smycken och inredningsdetaljer, Britt-Inger säljer hemgjord saft och bröd.

Många hade passat på att rensa förråden därhemma för att bli av med allt från kläder till porslin, så det fanns alla möjligheter att fynda second hand.

Hundkläder och golfbil

Smycken, hembakt och diverse loppisgrejer hör väl marknader till, mer sällan ser man möjligen små klänningar för hundar och gamla amerikanska golfbilar. På Koppoms marknad fanns det både och till mångas förtjusning.

Dessutom traktorer, troll och en och annan ljusstake.

Arrangörerna bakom marknaden kallar sig Team for Koppom och består av en samling entusiastiska ortsbor vars främsta mål är att skapa positiva händelser i bygden – exempelvis en marknad som samlar både unga och gamla.