2015-09-06 17:29

2015-09-06 17:29

Internt bråk inom (S) i Eda

EDA

En partimedlem i Socialdemokraterna i Eda har anmält sitt parti till diskrimineringsombudsmannen, enligt Värmlandsnytt.

Bakgrunden är att arbetarekommunen vid ett styrelsemöte utsåg en annan person att utföra uppdrag, som partimedlemmen tidigare haft. På omvägar ska han ha fått veta att det under mötet gjordes kränkande uttalanden mot honom, något som tillbakavisas av ordförande Hans-Peter Jessen vilken i ett pressmeddelande beklagar den osanning som drabbat medlemmen.

Partimedlemmen skriver på sin facebooksida att han i och med detta beslutat att lämna alla politiska uppdrag.

Bakgrunden är att arbetarekommunen vid ett styrelsemöte utsåg en annan person att utföra uppdrag, som partimedlemmen tidigare haft. På omvägar ska han ha fått veta att det under mötet gjordes kränkande uttalanden mot honom, något som tillbakavisas av ordförande Hans-Peter Jessen vilken i ett pressmeddelande beklagar den osanning som drabbat medlemmen.

Partimedlemmen skriver på sin facebooksida att han i och med detta beslutat att lämna alla politiska uppdrag.